Astro-biografi

Astro-biografi giver dig mulighed for at se din biografi eller livshistorie i et nyt lys.

Med dit personlige horoskop kan du følge de cyklusser, der præger dit liv og få perspektiv på vigtige, måske tilbagevendende hændelser i din livshistorie.

De 12 stjernetegn danner baggrund for solens, månens og planeternes vandring over himlen. De henviser, ligesom planeter, sol og måne, til forskellige kvaliteter og egenskaber.

Planeternes position i stjernetegnene og deres indbyrdes forhold viser de kræfter, der virker i fødselsøjeblikket, og som udfolder sig cyklisk igennem et menneskeliv.
Stacks Image 14

Hvad skal du oplyse?
Når du bestiller en tid, opgiver du samtidig din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødested.
Du fortæller også lidt om, hvad du ønsker/forventer af en astrologisk konsultation.

Konsultation på Skype eller Zoom
Hvis du ikke har mulighed for at komme til konsultation personligt, kan konsultationen forgå via telefon, Skype eller Zoom.

Kursus i biografi og livscyklus:

Dit livs eventyr
Du kan fordybe dig i dit horoskop og din livshistorie på et kursus.
Deltagerne fortæller deres livshistorier ud fra forskellige former for inspiration, Det kan være et billede, man selv har valgt, en sætning eller noget andet.
Du hører måske også, hvordan din livshistorie lyder, når en anden fortæller den.
Vi hjælper herefter hinanden med at placere hændelser og vendepunkter i livet i et kronologisk forløb og ser på hvilke aldre og temaer, der har været særlig betydningsfulde i den enkeltes livsforløb.

Livsfortællingen giver en større fornemmelse af helhed og sammenhæng i livet, og din retning og ledetråd træder stærkere frem.
Et forløb kan strække sig over en eller flere weekender.